BuyEthereum.dk har til formål at sammenligne forskellige handelsplatforme inden for kryptovalutahandel og Ethereum. Hjemmesiden er finansieret af reklamer og sponsorerede links. Dette betyder, at vi får en kommission, procentvis eller fast beløb, for hver kunde vi refererer til vores partnere.

Som udgangspunkt anbefaler vi kun partnere, hvor vi selv har prøvet dem eller bruger dem til køb af Ethereum. Der kan dog forekomme tilfælde, hvor vi ikke har mulighed for at prøve partnerens produkter af. I disse tilfælde vil vi undersøge partneren nærmere og konkludere, hvorvidt der er tale om en reel hjemmeside.

Det er meget vigtigt for os, at vi fremstår som en troværdig hjemmeside. Af denne grund tager vi anmeldelser om svindel meget seriøst. Kryptovalutaverdenen er fyldt med svindlere, og vi ønsker ikke at være en del af det. Hvis du mener, at vi henviser til sider, der ikke opfylder vores krav om kvalitet, bør du kontakte os med det samme.

Nuværende partnere

Dette er en vejledende oversigt over vores nuværende partnere. Det kan være, at den ikke bliver opdateret med det samme, der kommer en ny partner på hjemmeside. Dette kan skyldes, at vi er i gang med at prøve partneren af, før denne bliver inkluderet fast på hjemmesiden.

Vi samarbejder med:

Annoncering

Hvis du ønsker at annoncere på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os i gennem vores kontaktformular. Det er vigtigt, at din annonce eller kampagne har relevans inden for Bitcoin, Ethereum og/eller kryptovaluta generelt. Priser afhænger af kampagnens eller annoncens type, placering på siden og placering på hjemmesiden.